БЛЕК ПРЕМИУМ

Исклучителна мешавина на зрна составена од внимателно избрани високо квалитетни зрна 100% Арабика од рамнините на Бразил и Африка.

Оваа комбинација на потекло на зрна гарантира уникатно искуство, вкус, цврста арома и ја надополнува и балансира киселоста.

 

 

200Premium

Во нашата дистрибутивна мрежа од 2016 година се нуди новото еспресо кафе „Блек Премиум“. Како што може да се разбере и од зборот Премиум, овој вид еспресо се состои од најдобар тип на зрната на кафе, претходно испробани, со висок квалитет балансирајќи ги на идеален начин за да се постигне очекуваниот резултат.Со извонредниот квалитет, аромата и конзистентноста на пената на финалниот производ, оваа Премиум мешавина го таргетира ексклузивниот пазар на угостителски објекти.

Ние веруваме дека за многу кратко време угостителските објекти во Македонија и пошироко ќе го забележат овој квалитетен производ кој се разликува од конкуренцијата.
Откако еднаш ќе го пробате ова кафе веруваме дека ќе станете негов љубител засекогаш.