Производи на кафе

ГАЛА КЛАСИК

ГАЛА АРОМА

ГАЛА КРЕМ

Гала Еспресото претстатува единаесет годишно искуство во производство на мешано кафе од различни видови, со проверен квалитет на суровина.

Со примена на високи стандарди за контрола на квалитетот и на најновита технологија во процесот на производството и на печењето на кафето, преку мешање на седум различни видови зелено кафе ние успеавме да стигнеме до овој посебен рецепт.

Нашето портфолио на производи се состои од четири видовиеспресо од кои би го издвоиле еспресото Блек Премиум.
Различните дизајни, облици, бои и модели на шолјите за Гала кафе се специфични и ја дополнуваат разновидноста и искреноста.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Дали имате прашање или сугестии?
Тогаш пополнете ја контакт формата и нашата клиентска служба ќе ве контактира во најкраток рок.

Ставете ваш коментар