BLACK PREMIUM

Përzierja e jashtëzakonshme përbëhet nga kokrrat me kujdes të zgjedhura të cilësisë së lartë 100% Arabika nga rrafshnaltat e Brazilit dhe të Afrikës.

Ky kombinim i prejardhjes se kokrrave garanton përvojë unike, shije, aromë të fort dhe plotëson dhe balancon e aciditetin.

200Premium

Në rrjetin tonë shpërndarës nga viti 2016 ofrohet kafeja e re espreso “Black Premium”. Siç mund të nënkuptohet edhe nga fjala Premium, kjo lloj espresoje është e përbërë nga lloji më i mirë i kokrrave të kafesë, të provuara paraprakisht, me cilësi të lartë duke i balancuar në pjesë ideale për të arritur rezultatin e pritur.

Cilësia e jashtëzakonshme, aroma e këndshme dhe qëndrueshmëri e kajmakut të produktit final, përzierja Premium e së cilës synon tregun ekskluziv të objekteve të hotelerive dhe kafeterive.
Besojmë se në një kohë shumë të shkurtër objektet e hotelerive dhe kafeterive në Maqedoni dhe më gjerë do ta dallojnë këtë produkt dhe me ofertën cilësore do të dallohet nga konkurrenca.

Pasi ta provoni njëherë këtë kafe besojmë se do të bëheni adhurues i saj përgjithmonë.