ESPRESSO GALLA

Espresso është përzierje e mrekullueshme e dy llojeve të kafesë arabika dhe robusta me kualitet të kontrolluar, duke e përdorur stilin italian gjatë pjekjes së kafesë, me ekspertizën dhe teknikën tonë në industrinë e kafesë. Nga kjo nuk mund të pritet diç tjetër përpos një espreso e ëmbël, aromatike dhe mjaft e shijshme.

Klasik

Kjo përzierje unike e fituar nga kombinimi i kokrrave të Arabikës të cilësisë së lartë dhe kokrrave të zgjedhura të Rabustës nga rrafshnaltat e Amerikës së Jugut.

Pjekja më e gjatë (kokrra më e nxirë) rezulton në kajmak-shkumë të ngurtë dhe një përvojë intensive e espressos.

Aroma

Përzgjedhja cilësore e Arabikës dhe kokrrave të Rabustës Afrikane me pjekje mesatare (kokrra mesatarisht e nxirë) dhe shije unike.

Kjo përzierje inkurajon çdo shije të adhuruesve të kafesë me aromë të definuar dhe kajmak të lëmuar.

Cream

Përzierje mirë e definuar e përbërë nga Arabika më cilësore dhe nga kokrrat e Rabustës aziatike për njohësit e kafes të caktuar - kërkuar.

Kontroll i kujdesshëm i kualitetit të kafesë së gjelbër , e cila është e pjekur mesatarisht, rezulton me balans të përkryer dhe përzierje të pasur.

Niseni ditën me Espresso