Produkte të kafesë

GALLA CLASSIC

GALLA AROMA

GALLA CREAM

Brendi Galla Espreso përfaqëson përvojën njëmbëdhjetë vjeçare në prodhim e kafesë së përzier nga lloje të ndryshme të lëndëve të para të dëshmuara dhe cilësore.

Me aplikimin e standardeve të larta të kontrollit të cilësisë dhe teknologjisë më të fundit në procesin e prodhimit dhe të pjekjes dhe me përzierjen e shtatë llojeve të ndryshme të kafesë së gjelbër, ne kemi arritur në një recetë të veçantë.

Gama e produkteve tona të ofruara përbëhet nga katër lloje të espersos nga të cilat veçohet espresoja Black Premium.

Dizajnet e ndryshme të filxhanëve të kafesë, forma, ngjyra dhe modelet janë karakteristikë dalluese e Galla Caffe, me çka përmbushim diversitetin dhe bujarinë.

KONTAKTONI

Keni pyetje ose sygjerim?
Atëherë plotësoni formularin në Kontakt dhe shkruani detajet tuaja.
Shërbimi për konsumatorët do t'ju kontaktojë së shpejti.

Na shkruani