ГАЛА ЕСПРЕСО

Класик

Оваа уникатна мешавина е добиена со комбинација на првокласни зрна на Арабика и избраните зрна на Ребуста од рамнините на Јужна Америка.

Подолгото печење (поцрнети зрна) резултира со покрут кајмак- пена и интензивен вкус на еспресото.

Арома

Квалитетен избор на Арабика и зрната на Африканската Ребуста со просечно печење (средно поцрнети зрна) и уникатен вкус.

Оваа мешавина го поттикнува секој вкус на љубителите на кафето со дефинирана арома и долготрајна пена.

Крем

Добро дефинирана мешавина која се состои од високо квалитетна Арабика и зрната на азијатската Ребуста наменета за одредени познавачи на кафе.

Внимателната контрола на квалитетот на зеленото кафе, која е средно печена, резултира со совршена рамнотежа и богата мешавина.

Започни го денот со Еспресо